Mustang Leisteen voor de vakhandel

Mustang Leisteen voor de vakhandel

Mustang Direct levert als enige in Nederland grote voorraden leisteen tegen groothandelprijzen. Na een succesvolle entree op de Belgische en Duitse markt, is het product van Mustang Direct nu ook in Nederland verkrijgbaar voor vakhandels en professionele verwerkers. U zoek kwalitatief hoogwaardig leisteen voor uw project? Bestel direct!

Mustang leisteen van de bron

Direct vanaf de bron

De basis van ons leisteen voert 700 miljoen tot een miljard jaar terug, tot de oerdagen van de aarde. Het gesteente ontstond bij de vorming van de aardkorst en daarmee is het één van de oudste en meest resistente gesteenten ter wereld.

Lees meer...
 
Mustang leisteen in kratten

Product en verpakking

De toepassingen van leisteen zijn eindeloos. Of u nu binnenshuis de badkamer wilt betegelen of buiten het terras een unieke uitstraling wilt geven, Mustang Direct levert leisteen tot aan uw voordeur. Snel, accuraat en tegen de laagste prijs; per stuk afgepast of in volle vracht, alles is mogelijk!

Lees meer...
 
Mustang leisteen transport

Direct online bestellen

Neem direct telefonisch of per e-mail contact op. U kunt vertrouwen op snelle levering en een rimpelloze dienstverlening. En weet: onze voorraad staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Mustang Direct levert in heel Nederland, maar alleen aan de vakhandel. Waar gewenst, kan een bestelling ook worden afgehaald in de grootste havens van Noordwest-Europa.

Lees meer...

Mustang leisteen voor de vakhandel

Mustang Direct slaat de groothandel over. En dat is niet voor niets. Door onze uitgekiende dienstverlening en slimme inkoop vanuit de grootste havens in Noordwest-Europa, kunnen we u topkwaliteit bieden tegen internetprijzen.

Mustang Direct levert direct uit de container, zonder tussenkomst van de groothandel. Per stuk afgepast? Geen probleem, maar onze kortingen worden nog interessanter vanaf halfvolle vrachten. Mustang Direct is hét antwoord voor de prijsbewuste vakman die geen concessies wil doen aan kwaliteit.

 
  Levering per krat, cash & carry. Extra korting vanaf halfvolle vrachten.  
  Reserveringen voor seizoensvoorraden met de laagste prijzen.
  Naar keuze zelf ophalen in de haven of aflevering bij uw bedrijf of klant.  
  Alleen voor de vakhandel, transparante prijzen, hoge kortingen.
Bestel nu!

Levering vanuit de container direct aan de vakhandel!

Geen tussenkomst van de groothandel, het antwoord voor de vakman op internet prijzen.