Ons product

U zoekt een elegante, slijtvaste en duurzame natuursteen? U wilt een smaakvolle oplossing voor uw interieur? Of een sterke tegel voor uw terras? Bij Mustang Direct vindt u het betere alternatief. Natuurlijk leisteen is een kwalitatief hoogwaardig, elegant en duurzaam product. Bovendien, door het slimme inkoopproces bent u met leisteen van Mustang Direct al gauw goedkoper uit.

Producteigenschappen

Omdat leisteen niet of nauwelijks kalkhoudend is, in tegenstelling tot veel andere gesteenten, is het eenvoudig te onderhouden. Bewerk de tegels zo nu en dan met een geschikte, zachte zeep en u hebt er praktisch geen omkijken naar. Door de vrijwel kalkvrije samenstelling is leisteen goed bestendig tegen krasvorming en bovendien weinig gevoelig voor vlekken. Ook om vetvlekken geen zorgen; omdat het materiaal weinig poriƫn bevat, zakt het vet niet snel door het oppervlak. Ook is het mogelijk om onze tegels met halfglans of matte (leisteen-)kleurverdieper te impregneren.

Leisteen bestaat uit verschillende lagen, die in kleurtint kunnen verschillen. Hierdoor zult u in een partij leistenen verschillende kleurnuances tegenkomen. Zie dit niet als een nadeel, maar juist als een karakteristieke en speelse eigenschap van deze fraaie natuursteen. Klik hier voor enkele voorbeelden van leistenen vloeren en wanden.

Waarom is Mustang-leisteen een geschikt bouwmateriaal?

- Eenvoudig als maatwerk te zagen;
- niet of nauwelijks waterdoorlatend;
- resistent voor de meeste zuren, goed toe te passen in de badkamer;
- van nature anti-slip, getest tot R-11, ook als het nat is;
- elegant van uitstraling;
- onderhoudsarm;
- eenvoudig te reinigen.

Neem contact op met Mustang Direct en u kunt gaan genieten van een kleurresistente, tijdloze natuursteen waar u tot in lengte van dagen plezier aan beleeft. Voor zowel binnen als buiten is de Mustang leisteen uitstekend toepasbaar. De uitstraling laat zich soepel combineren met ieder interieur of buitenruimte.

 
Mustang leisteen badkamer
Mustang leisteen passage
Bestel nu!

Levering vanuit de container direct aan de vakhandel!

Geen tussenkomst van de groothandel, het antwoord voor de vakman op internet prijzen.