Leisteen voor de vakhandel

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Mustang Direct laat u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief!

Mustang Direct slaat de groothandel over. En dat is niet voor niets. Door onze uitgekiende dienstverlening en slimme inkoop vanuit de grootste havens in Noordwest-Europa, kunnen we u topkwaliteit bieden tegen internetprijzen.

Mustang Direct levert direct uit de container, zonder tussenkomst van de groothandel. Per stuk afgepast? Geen probleem, maar onze kortingen worden nog interessanter vanaf halfvolle vrachten. Mustang Direct is hét antwoord voor de prijsbewuste vakman die geen concessies wil doen aan kwaliteit.

Direct online bestellen

Neem per telefoon of e-mail contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij leveren in heel Nederland, maar alleen aan de vakhandel. Zelf ophalen kan direct vanuit de grootste haven van Nederland.

Om te bestellen kunt u ook gebruik maken van ons bestelformulier. Selecteer de gewenste eenheden en aantallen, vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor uw oderbevestiging.

 
Mustang leisteen groeve
Mustang leisteen voorraad
Bestel nu!

Levering vanuit de container direct aan de vakhandel!

Geen tussenkomst van de groothandel, het antwoord voor de vakman op internet prijzen.